3 Eylül 2014 Çarşamba

DİYETTE ŞEHİR EFSANELERİ VOL 1.


Hepimiz bu zamana kadar pek çok farklı diyet programı denemiştir şüphesiz. Bu denemelerin bir kısmı başarılı olsa da birçoğunun da başarısız sonuçlandığını itiraf edelim. Ama suç bizde değil! Hep söylüyorum diyet programlarında:))) Şimdi biraz gerçeklerden bahsedelim ve diyet programlarında geçen yanlış şehir efsanelerini maddeleyelim.

Su içersem zayıflarım: Elbette içelim, sağlıklı olan su içmektedir ama su içmek kendi başına zayıflatmaz bu gerçeği de kabul edelim.

Ana öğünlerden birini atlarsam kolay zayıflarım: Kan şekeriniz düşer ve bir sonraki öğünde normalden çok yersiniz. Yanlıştır, itina ile uzak durun!

Saat 19:00’dan sonra bir şey yersem şişmanlarım:
Eğer 20.00’de uyuyorsanız doğru ama gece 00.00’da yatan birisi yemekten sona güzel bir meyve tabağı ile ara öğün yapabilir.

Açken egzersiz yapmak daha çok yağ yaktırır: Mantıkla hiç uyuşuyor mu bu söylem. Açken egzersiz yapmak olsa olsa sizi bayıltır :)

Elma sirkesi içersem zayıflarım : Zayıflayacağım derken yemek borunuzu tahriş etmeyin! Sirke ile zayıflama diye bir şey yok arkadaşlar.

Karbonhidratlar diyetten tamamen çıkartılmalıdır: Abartmamak koşulu ile karbonhidrata da ihtiyacımız var. Dengeyi tutturmak mesele.


Siz de yorumlarını lütfen paylaşın benimle. İlk aklıma gelen şehir efsanelerini sıraladım ben.

İyi diyetler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder