9 Ocak 2013 Çarşamba

Fit Bir Vücut için Bel Altından Vuran Öneriler



1.Göbeğinize kaçak katları birer ikişer çıkarken, bir Laz müteahhit gibi umarsız değil, Japon bir mühendis kadar prensipli olun.

2.Yan yatış pozisyonuna geçtiğinizde karnınız sizden önce yatağa baş koyuyorsa durumu sırtüstü yatmakla çözümlemeye çalışmayın.

3.Dukan rejiminizi yarıda bırakmayın ki, rejimin şok evresinde yuttuğunuz hayvancıklar en azından bir misyon için kendini feda etmiş olsun.

4.Gwyneth Paltrow yemek yemeyi abartmamak için masaya çırılçıplak oturuyormuş. Siz; tek başınıza bir hayat sürerek, yapayalnız ölmemek için bunu yapmayın tabi; ama en azından bol kıyafetlerinizle “aldığı kadar” mantığıyla yemeğin başına oturmayın.

5.Yediklerimizi sıça sıça değil, yağlarımızı yaka yaka gerçek anlamda kilo verebiliyoruz. Facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde gördüğünüz, 1 ayda 11 kilo gibi gerçekçi olmayan hedefler vadeden, dışı rejim hapıyla, içi müshille kaplı ilaçlara itibar etmeyin.

6.Dünyanın parasını verip üye olduğunuz havalı spor salonuna, saunanın tahtasına kıçınızı dayamak için değil, spor yapmak için gittiğinizi unutmayın. Kendinizi 25 dakikalık kardiodan sonra buhara ve masaja vermeyin. Yemezler.

7.Bakkaldan siparişi telefonla istemek yerine, bir zahmet kalkıp gidin. Böylece sadece kola ve sigara istemek için yanında ayıp olmasın diye yoğurt, gazete, ekmek ve yumuşatıcı söylemenize de gerek kalmaz. Efendi gibi ihtiyacınız kadar alırsınız.

8.Yokuş yukarı kısa mesafeyi taksi kullanmak yerine yürüyerek çıkmak, hem mahallenizin taksi şoförlerinin arkanızdan saydırmasını engellemek hem de arkanızın biraz daha sıkılaşmasını sağlamak için iyi bir çözüm olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder